[Video] Kekal sihat sambil jana pendapatan bersama kami

Apakah ertinya kekayaan jika kita tidak memiliki tahap kesihatan yang terbaik?

Inilah konsep perniagaan yang kita mahu kongiskan kepada anda.

Selain kita menyediakan platform bisnes yang menguntungkan, kita juga mahukan anda serta keluarga terus kekal sihat dengan produk kesihatan yang terbukti mampu memelihara tubuh badan dari penyakit yang merbahaya dengan izinNya. (insha Allah)

Perlu saya ingatkan di sini, walaupun kita ada produk yang terbaik seumpama Vr4 halia hitam, vcafe premium coffee dan sebagainya, janganlah kita mengambil ringan dengan dengan apa yang kita  lakukan ke atas badan kita.

Ada seorang klien saya, bila dapat sahaja produk  yang boleh menurunkan kolestrol badannya selama dia mengamalkan produk halia hitam ini , tidak lama selepas itu dia terus beria-ria makan ikut sesuka hatinya sahaja untuk tempoh beberapa minggu.

Apa yang terjadi selepas itu, tahap kolestrolnya bila disemak kemudianya naik mendadak.

Inilah contoh yang saya nak beri di sini, produk yang kita amalkan ini hanya sebagai support sistem untuk diri kita , tetapi kita masih bertanggungjawab penuh untuk kekal menjaga mutu serta cara hidup kita seperti dengan berhenti merokok, amalkan cara hidup sihat seperti senaman berkala, tidur awal dan amal cara pemakanan yang sederhana.

Bila kita dapat lakukan seperti itu, maka insha Allah kita akan dapati setiap hari kita akan rasa lebih sihat dan lebih bertenaga ditambah dengan sistem sokongan yang terdapat pada produk kita ini.

Sebelum anda pergi, mari lihat apa yang anda dapat jika anda memilih untuk bersama kami dalam bisnes ini.

Selamat menonton!

 

Leave a Reply