AG Vip Frontliner Meeting bersama CEO Tuan Ismail Che Ani

Pesanan CEO Volten International (Volten Asiaemall Sdn. Bhd), Tuan Ismail Che Ani

1. Ramai orang terkesan di waktu pandemik sekarang. Cuba kongsikan peluang ini kepada mereka.

2. Tetapi, janganlah nampak seperti kita begitu terdesak dan hanya ingin mengambil duit mereka. Jadi seorang yang professional dan ingin bantu mereka.

3. Di Facebook jangan berlebihan tetapi tidak mendapat hasil atau produktiviti dalam bisnes, pastikan apa yang kita buat itu mendatangkan hasil kepada bisnes kita.

4. Jangan sesekali-kali tulis atau posting tentang perkara yang negatif seperti marah, sedih dan lain-lain, orang akan pandang serong dan takut untuk dekati kita.

5. Tunjukkan, kongsikan sesuatu yang memberi manfaat dan positif.

6. Tetap letakkan sasaran untuk memperkenalkan ejen baharu setiap hari bagi mengembangkan empayar perniagaan.

7. Konsisten untuk sasar dan capai sekurang-kurangnya 10 orang ejen baharu setiap bulan jika ingin mencapai kejayaan besar dalam perniagaan ini.

8. Guna konsep seperti virus covid-19 yang cepat merebak, tetapi kita menyebarkan virus yang baik iaitu virus Volten.

9. Jika jualan rangkaian anda seperti berikut:

1 GROUP 100SET
4 GROUP = 400 SET
INCOME PASIF :RM10,000 setiap bulan

Ini bukan jualan perseorangan anda, tetapi inilah bukti bila perniagaan anda ada jaringan yang teguh. Ianya dapat dicapai jika anda konsisten 3 – 5 tahun dalam bisnes ini.

Untuk dapatkan income 6 angka pula:

1 GROUP 1000 SET
4 GROUP = 4000 SET
INCOME PASIF: RM100,000

P.S Jangan anda lupa bila mereka sudah mengambil pakej ejen dan repeat sales akan berlaku menyebabkan anda akan menjana pendapatan berterusan selari jika rangkaian rakan anda berkembang kerana perkongisan anda.

P.P. S Repeat sales yang tinggi didapati dari produk Volten kerana ianya adalah produk yang berkualiti tinggi yang menjadi keperluan utama untuk kesihatan berpanjangan!

P.P.P.S  Jika anda lihat bisnes yang hebat, seperti McDonal, Amazon, Apple, ini adalah disebabkan ianya mempunyai rangkaian rakan niaga atau rangkaian perniagaan yang besar. Jika anda tidak ada sistem seperti ini dalam bisnes anda, ianya sukar untuk berkembang.

Di dalam bisnes berkonsepkan netcommerce yang dibangunkan oleh syarikat Volten International ia telah menyediakan segalanya untuk anda memiliki bisnes yang lengkap.

Untuk dapatkan info dan daftar sebagai rakan niaga kami layari www.sibersukses.com sekarang!

Leave a Reply